LAM op komst #1 // Stop-motion in 1 minuut // Opnames 21-04-2015 en 15-05-2015

NIEUWS: Lisser Art Museum LAM, stopmotion #1

De kunstcollectie van de VandenBroek Foundation wordt ondergebracht in het nieuwe Lisser Art Museum, het LAM. Dit museum is nu in aanbouw en wordt onderdeel van het landgoed Keukenhof in Lisse. Kunstenaar en documentair fotograaf Erik Klein Wolterink maakt een serie stop-motion films over de komst van het museum. Klein Wolterink doet dit door middel van fotografie. De foto’s zijn momentopnames en verbinden verleden, heden en toekomst door beeldmontage. De beeldmontages maakt Klein Wolterink tot dynamische stop-motion films. Elk totaalbeeld in de film, elke filmstill, bestaat uit drie elementen, verleden (achtergrond, in zwart/wit), heden (voorgrond, in kleur), toekomst (silhouet).

LAM op komst #1 // Stop-motion in 1 minuut

Klik hier voor meer info over het museum

Share