NIEUWS: Lisser Art Museum LAM, stopmotionfilm #4

Uit de nieuwsbrief van het LAM:

In de nieuwste stop-motion-film LAM op komst #4 maakt Erik Klein Wolterink zichtbaar wat in een jaar tijd gebeurt is. De zwart-wit foto’s zijn gemaakt op 15 mei 2015, de kleuren foto’s zijn gefotografeerd tijdens de dag van de bouw op zaterdag 4 juni 2016. Voor de film LAM op komst #4 klik hier.

Kunstenaar en documentaire fotograaf Erik Klein Wolterink maakt voor ons een serie over de komst van het museum. De foto’s zijn momentopnames en verbinden verleden, heden en toekomst door beeldmontage. De beeldmontages maakt Klein Wolterink tot dynamische stop-motion films. Elk totaalbeeld in de film, elke filmstill, bestaat uit drie elementen, verleden (achtergrond, in zwart/wit), heden (voorgrond, in kleur), toekomst (silhouet).

Voor meer achtergrondinformatie: In aflevering 7 van de LAM miniserie vertelt Erik Klein Wolterink over het foto project dat hij voor het LAM maakt klik hier.

Share