NIEUWS: WE ARE HERE fotoveiling

Graag attendeer ik je op een speciale benefiet fotoveiling op 5 maart 2017 om 16u in Galerie Losdok Amsterdam. Hiervoor stel ik mijn fotomontage ‘Terug Thuus #6’ ter beschikking. 

“Voor dit project ging ik terug naar de plek van mijn jeugd, vluchtelingen hebben die kans niet…”

De opbrengst komt ten goede aan het collectief ‘’We Are Here’’. Daarmee wordt een mediaplatform opgericht, speciaal voor en door vluchtelingen. Zo kunnen zij hun eigen verhaal presenteren, dat in de mainstream media nauwelijks aan bod komt. Want men praat veel over vluchtelingen, maar weinig met vluchtelingen. Deze veiling is onderdeel van een grote crowdfunding campagne van het We Are Here Media Team om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor professionele camera’s en apparatuur. Het doel van deze journalisten, fotografen en schrijvers in spé is om journalistieke stukken te produceren en de zichtbaarheid van vluchtelingen in limbo te vergroten.

Meerdere bekende fotografen en verzamelaars hebben een werk ter beschikking gesteld voor onze veiling. De foto’s worden op 3, 4 en 5 maart al tentoongesteld in de expositieruimte van Galerie Losdok. De opbrengst van deze veiling zal ten goede komen aan het We Are Here Media Team.

Wij hopen u op 5 maart te verwelkomen!

Meer info op deze Facebook-pagina.

WE ARE HERE fotoveiling
Plaats: ‘‘LOSDOK’’ Pakhuis Wilhelmina Veemkade 570-B
1019 BL Amsterdam
voorbezichtiging:
vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 12.00 – 19.00
zondag 5 maart 12.00 – 16.00
Aanvang veiling zondag 5 maart 16.00 uur
Betalen met pin is mogelijk!

Share